Results 1 to 2 of 2

Thread: help!!! Only 1 song plays

  1. #1
    Registered User robin's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    raleigh, nc
    Posts
    18
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    0

    Default help!!! Only 1 song plays

    Crunch time - have about 50 teenagers coming to watch the show tonight and only 1 song will play on the mp3 show director unit. There may be more than 1 problem. I have made sure that the show is only scheduled to run until 10 pm because I have not updated firmware. In addition, none of my other songs work at all - these are all songs I used successfully on the same unit last year, but ran a couple through audacity again, just to make sure this was not the problem.

    To make matters worse, I took my computer outside to see if I could get the show to run from that for tonight only, and can't even get that to work. I was just trying to play a song in the sequence editor, checking the box to control the lights. Thanks for any help!

    Robin

  2. #2
    God Bless America victory402's Avatar
    Status
    Offline
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Rougemont, NC
    Posts
    560
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Received)
    4
    Mentioned
    0
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quoted
    2

    Default Re: help!!! Only 1 song plays

    It's definatly a software issue...Recheck everything in the show editor and show scheduler . Are you using a cleanup sequence? Do you have any sequence loaded under the shut down tab in the show editor. If so remove them.

    Wait for a pro to chime in, I'm a newb.

    Vic
    RED MOUNTAIN LIGHTS

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •